Godmorgon :)

Ja då är det måndag 🙂 ljusen är tända 🙂 och älsklingen och jag ska äta frukost nu 🙂 ja nu ska jag torka håret och fixa iordning mig för dagens jobb 😉

Jag känner mig off och trött och försöker pigga upp mig med Wahlgren och Wistams pod 🙂 lyssnar idag på ett avsnitt som var veckan efter det tragiska på Drottninggatan. Så hemskt och känns fortfarande helt ofattbart att det hände i Sverige. Men podden tar också upp att dem är i sälen 🙂 så det sitter jag och lyssnar på denna morgon 🙂

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i skolan idag 🙂 måste städa en del och fixa lite men hoppas att många av eleverna blir klara med sina tröjor och annat idag 🙂 i 9an så har jag nästan inga elever då jag sa att dem inte skulle börja på något nytt så då hinner jag städa i mina förråd 🙂

Men nu blir det att plocka undan frukosten 🙂 slappa med hundarna en liten stund 🙂 sedan torka håret så att vi kan ta en promenad 🙂

Hopps ni alla får en bra måndag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s