God morgon :)!

Asså jag är verkligen halvt irriterad här när man vaknar innan klockan ringer, så sjukt störande… Hahaha 😉 Gud vilket problem 😂

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så var det lite städning och fix hemma innan jag fick skjuts av älsklingen till julbordet med jobbet 🙂 det var fantastiskt gott men åt en del mjölk så Hahaha… ja nu har jag ont i magen 😂 men det är tur att mina små älsklings hundar iaf stöttar mig här idag med mys ❤️

Men veckefjärden bjöd på fantastisk mat ❤️

Det som också hände igår var att jag hade tid till hörcentralen och fick ett nytt hjälpmedel till hörapparaterna så nu kan jag koppla både samtal och musik direkt in i dem ❤️ så fantastiskt ❤️ det var det bästa på länge eftersom jag fått prata i högtalare i flera år för att kunna höra! Så det är en sån lycka och att om man ska lyssna på en pod när man är ute och går eller reser så behöver man inte ha de jvl hörlurarna och sitta och byta mellan hörapparaterna och dem 😂

Men nu så ska jag vila en stund till tröttheten kom tillbaka ❤️😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s