Sådär ja :)

Vaknade upp tidigt i morse och kände mig inte riktigt kry! Magen krånglade och då vi haft en hel del utbrytande av magsjuka på skolan så fick jag halvt panik! Så vilade lite längre än jag tänkt i morse efter det! Men lyckades komma i tid till skolan 🙂 för mådde betydligt bättre efter att fått vila! Lite viljestyrka och annat så blev det bra 🙂

Perfekt för då kom jag till skolan och kunde slänga ut mycket av det gamla som eleverna skissat mm på och så kunde jag städa lite bland lådor mm 🙂 ska försöka att få en beställning här nu innan jul så att den blir Gjord 🙂 och beställa sedan igen till våren 🙂 men i morgon så ska jag städa sista förrådet och sedan skriva ut lite av de dokument jag kommer att behöva den första veckan 🙂 om jag hinner och orkar 🙂

På avslutningen med min älskade 7a så blir det fika och dem ville att vi skulle ha med oss lite spel vilket känns sjukt roligt 🙂 men det bästa på dagen var ändå att få komma hem och fortsätta städa 😂 Hahaha Ne men fick pratat lite med Belinda idag vilket var skönt och fick städat lite hemma och mycket podd har jag lyssnat på med eftersom det har varit en del städning här i dag 🙂 men måste få klart det sista förrådet imorgon så jag kan gå på ledighet på riktigt 🙂

Hemma så blev det mys med hundarna innan jag åkte för att köpa lite middagsmat och så till oss 🙂 det blev färsk pasta med vitsås och falukorv så sjukt gott 😍😍😍 och där efter blev det mys i sängen med game of thrones tillsamman med älsklingen och lite avbrott för att fixa tvätt och mitt hår 🙂

Så nu äntligen så är mitt hår typ rött igen 🙂 disken är gjord 🙂 tvätten klar så det ä bara att fixa iordning inför sängen nu och försöka att sova för i morgon så ska det städas det sista i salen och ha avslutning 🙂

Men nu så ska jag sova godnatt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s