Godmorgon :)

Jag startade morgonen med att titta på julkalendern de delar jag missat 🙂 och satt och virkade 🙂

Har lovat Alma en filt så här är början på den 🙂 den kommer nog inte bli klar innan julafton men det var ingen fara sa hon 🙂 men har hunnit ganska mycket och med detta tjocka garn så går det ganska bra 🙂 så den är pågång iaf 🙂

Men just nu så vilar jag i sängen med mina små söta hundar som totalt slappat loss här idag då jag är hemma 😂❤️

Sötnosarna ❤️❤️ planeringen för idag är att slå in lite paket 🙂 köpa de sista paketen 🙂 köpa mat och lite gott till julafton 🙂 och få till lite mat här idag 🙂 och så självklart ska jag försöka mig på att städa lite 🙂 men har en del att göra men vilar upp mig lite inför dagen 🙂 då en läxa från kuratorn är att ha en balansgång mellan aktivitet och vila 🙂 så det känns bra 🙂

Så jag ska väl slappa med telefonen här i några minuter till innan jag och hundarna ska ut för vi ska hämta Sofia runt 10 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s