Godkväll :)

Då är vi hemma från bion 🙂 solsidan filmen 🙂 den var helt okey men jag och älsklingen hade nog förväntas oss mer av den 🙂 men helt okey film man fick skratta, skämmas och uppleva både pinsamma och fina stunder 🙂 så väldigt bra film 🙂

Men så skönt att komma hem till detta nu och få bädda upp och lägga sig trött i en ny bäddad säng 😉

Innan vi gick då jag skulle fixa ordning mig för att gå 🙂 och skulle kamma ur mitt trassel till hår så fick jag panik och… ja jag tog saxen klippte av typ 20 cm och är nu super nöjd 😉 älsklingen stod och skakade på huvudet då jag var dels förbannad på håret och dels på mig själv och på han för att han inte ville hjälpa till! Ett helt normalt vredes utbrott av mig! Beundrar min sambo och älskade hälft något fruktansvärt när han står brevid och stöttar mina inte allt så smarta beslut i dessa vredes utbrott ❤️❤️ men när jag duschat och lugnat ner mig och fönat och satt upp håret blev det såhär :)!

Det blev helt okey och jag är nu fri att ha det utsläppt igen så är väldigt nöjd faktiskt ❤️❤️

Ska visa det snygga schackbordet som älsklingen fått här i jul 🙂 med pjäser som ska illustrera franska revolutionen 🙂 den är så fantastiskt fin och vacker 🙂 dock lite intryckt i vår lilla 3a men här ska vi inte bo hela livet så det är perfekt till ett framtida spel och sällskaps rum ❤️

Så det blir att nörda lite schack här nu så vi kan börja använda det 🙂 ett sådant här fint bord måste ju användas 🙂

Men nu ska jag älsklingen och hundarna försöka lägga oss jag ska bara gå och tvätta av mig sminket som jag korkat nog glömde ta bort innan jag lade mig ;)!

Sov gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s