Julen är äntligen över :)

Jag älskar julen men det blir att åka runt och äta och äta och äta hela tiden 😉 Hahaha har säkert gått upp flera kilo och magen hatar mig för jag har ju även fuskat en hel del 😉 Hahaha 😉

Men nu äntligen fick jag tid över att blogga 🙂 jag har varken haft ork eller tid att hunnit göra det innan idag för det har varit så sjukt mycket annat som ska kollas över och göras 🙂 men nu är julen över 🙂 vi har snart ätit upp all julmat med vi kommer ta Janson med köttbullar och prinskorv till kvällsmat här idag sedan så slänger vi resten 😉 nu får det vara bra med maten 🙂 all tvätt från helgen är tvättad 🙂 eller på gång att bli tvättad älsklingen åkte iväg med allt skräp och jag har tagit hand om köket och vikt tvätten från sist vi tvättade 😉 inte ens det har vi hunnit med innan denna jul helg 🙂

Men även om det är skönt att den är slut och jag fick panik igår och tog bort allt julpynt så har vi haft en fantastisk jul ❤️ och ikväll blir det solsidan på bio ❤️

Hundarna var super glada över sina julklappar och jag och älsklingen bytte inte något i år för vi tänkte vi skulle göra något tillsammans ist ❤️ eller egentligen så tänkte vi väl köpa en dammsugare men det fick vi av hans mamma och sambo så det var ju fantastiskt så vi får hitta på något annat som vi ska köpa till oss 🙂 kanske att vi går ut och äter eller något 🙂

Hoppas ni alla haft en fantastisk jul nu ska jag och Alva ligga och kramas här innan sista tvättmaskinen är klar ❤️❤️ ha en bra dag❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s