Tvätt och disk snart klart :)

Diskmaskinen är alldeles strax klar 🙂 och tvätten lika så 🙂 känns fantastiskt 🙂 så blir det att sova en sväng innan mat och bio 🙂 för nu är jag trött efter dagens städande 🙂 känns fantastiskt att det snart är rent och snyggt här igen i lägenheten 🙂 så sjukt bra 🙂 i morgon så ska vi inviga vår nya dammsugare 😍😍 kommer att bli fantastiskt skönt ❤️

Men tvätten är vikt där nere och jag väntar på att det sista ska torka 🙂 sen blir det att slappa lite innan vi måste iväg 🙂 hundarna ligger och myser intill varandra i den nybäddade sängen med älsklingen och snart så ligger vi där alla 4a och slappar in kvällningen ❤️ än så tycker jag inte att det känns jobbigt med att vara ledig men snart kommer nog rastlösheten att slå in ❤️ jag är så glad över att ha en sån fin familj här med min älskade sambo och hundarna ❤️ finns inget bättre än att ligga här tillsammans mer er och njuta av lediga stunder och dagar även om det är sjukt trångt i sängen 😂❤️😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s