December semester :)

Asså det är som att vi är på semester resa här i vårt eget hem 🙂 vi chillar på morgonen får inget direkt gjort och funderar halva dagen på vad vi aka göra och vad vi ska äta 😉 men idag så lekte vi med hundarna först 🙂 därefter så blev det en tur till centrum här för att fixa lite mat men också för att kolla jackor och skor 🙂

Ett par skor till jobbet för att ha ett par bra skor på jobbet 🙂 perfekt med tanke på att det inte är snören utan resårband 🙂 älskar dem 🙂 kommer bli perfekt att ha på skolan och gå i :)! Sen blev det ett par nya promenadskor till mig för att kunna gå med hundarna på ett bra sätt 🙂 då de vita jag köpte förra året är sönder 🙂 suck alltså! Men älsklingen köpte dessa två par till mig idag ❤️ så snäll han är❤️ älskar dig ❤️

Hundarna har vart på myshumör hela dagen och vi har haft sjukt mysigt här hela dagen 🙂 dem var dock sjukt irriterade på att dem fick duscha av sig snöbollarna som var under tassarna efter lekstunden utan 🙂

Till lunchen så blev det grillad kyckling baguette med snack morötter ❤️ så sjukt gott 🙂

Sedan så har jag fått lite grejer från Wish 😉 hihi äntligen har klocklådan till älsklingen kommit 🙂 ett halsband som är med en överblomat maskrosfrö, kring dessa finns det en tradition över att man blåser dessa så får man en önskan 🙂 så här är en kapslad önskan 🙂 kommer kanske kunna få en önskan uppfylld 🙂 så har min sådan här kombinerade laddare och hörlurs uttag 🙂 äntligen! Så skönt så nu kan jag jobba med att skapa listor på Spotify med eleverna 🙂 underbart 🙂 lite beroende är jag nog ändå av Wish! 😂😂 har lite grejer till som ska komma men det är beställt till jobbet då det är knappar och gosedjurs ögon 🙂 men det får ni se när det kommer 🙂

Men nu sitter jag här efter en promenad med hundarna och virkar Almas filt 🙂 med podd i hörapparaterna 🙂 älskar att jag kan streama in i öronen 🙂 underbart 🙂 älskar det 🙂 så nu kan jag äntligen lyssna ikapp med Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren 🙂 älskar deras podd 🙂

Hoppas att jag kommer hinna en bra stund här idag med filten 🙂 för imorgon så ska vi till spa-anläggningen här på badhuset och bara softa 🙂 så underbart 🙂 men nu blir det att virka lite till innan det ska lagas lite kyckling taccos 🙂

Ha en trevlig kväll och natt till er som ska jobba imorgon och inte har möjligheten att ha lite december semester 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s