Godkväll :)

Vilken dag 🙂 fyra timmar på spa sedan hem byta om, boka tvättid tills imorgon och dra på hundarna sina overalls för att ta mig promenaden till svärfar och sambo 😉 Det skulle vara middag där och myskväll med spel 🙂 men det blev film 🙂 ett päron till farsa 2 🙂 sjukt rolig 🙂

Och spa dagen var fantastiks och vi ska iväg imorgon igen till Svärmor och sambo denna gång och kolla hockey och äta middag 🙂 men vi ska också hinna städa och fixa lite inför nyårsmiddagen 🙂

Men jag är helt mör i kroppen efter en långpromenad med hundarna och spa vistelsen så nu blir det att försöka sova och ta nya tag i morgon 🙂 göra klart filten till Alma och försöka göra klart de björnar som jag också börjat på 🙂 och försöka göra en docka 🙂 så blir podd och mys i morgon med 🙂 kommer bli så skönt 🙂

Men nu ska jag och Alva slåss om täcket här i sängen medans vi somnar till älsklingens dokumentär tittande ❤️ älskar min familj och är så sjukt lycklig över att få dela dagarna med dessa personer som både är här och de som bor långt borta ❤️❤️ puss och kram på er jag har en fantastisk familj ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s