Godmorgon :)

Snön faller ner utanför för fönstret och plogbilens sköna ljus och ljud strömmar in genom det stängda fönstret denna morgon. Jag har den senaste halvtimmen försökt att ta mig upp för en promenad med älsklings hundarna men ja det går sådär 😂

Med ont i magen och sjuk huvudvärk försöker jag tränga mig ner i sängen igen, men ingen plats, älsklingen ligger på över 2/3 delar av sängen och min lilla svartvita sötnos ligger på 1/6 del vilket innebär att jag ligger som en boll uppe vid kuddarna 😂❤️ men det kanske är bra 😉 då somnar jag nog inte om 😉 Sitter och funderar lite på träning här och tänker nog att jag ska ta liten stund idag för stt göra ett tränings schema med några olika 30 days challenge till en början 🙂 men inspirationen försvinner lika fort som den kommer 😂 ska se vad det finns för appar 😉 för även om det gör ont så måste jag komma igång igen och försöka! Träningsförbud har jag fortfarande med vikter och så men har till nästa sjukgymnast tid en uppgift i att fundera vad för övningar jag känner att jag vill göra 🙂 så får väl ta tag i det härnu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s