Sådär ännu en dag avklarad :)

Kvällsmaten blev inte riktigt som vi planerat 😉 Hahaha ist för kyckling tacco så blev det egen pressad juice med nektarin, äpple, morot och lite citron och honung. Så sjukt gott och detta serverades med micro pizza 😉 Hahaha 😉

Men nu ligger vi äntligen i sängen ❤️ och jag tänker på hur långt vi kommit på detta året ❤️ för ett år sedan visste jag inte ens vart jag skulle bo! Jag var på väg hit för första gången med två hundar jag lovat att inte ta med mig 😉 jag drog två nödlögner för att få träffa den här spännande mannen från Örnsköldsvik som jag under så många år pratat med och haft kontakt med och funderingar kring 🙂 för ett år sedan i ett tåg där satt jag 10 timmar försenad. Väder och korkade människor som snor koppar ur kopplings stationer! Med två hundar som han inte visste skulle följa med 😉 Hahaha och jag skulle vara här i nästan 2 veckor! Jag åkte hit i blindo till en man jag bara pratat med och med ett kaos hemma 😂😂 men så bra det blev ❤️ jag ångrar mig inte en sekund och efter bara 2 dagar ihop så visste jag att jag gjort rätt 🙂 du släppte in både mig och hundarna i ditt liv och även om vi aldrig dejtat eller haft en normal start på vårt förhållande så tror jag inte att det var en nack del ❤️ redan innan andra gången vi träffades så bestämde vi oss att om vi skulle flytta ihop❤️ du är fantastiks älskling ❤️❤️

Och här ligger du nu och kollar på hockey VM eller vad det är och nynnar till nationalsången och jag skulle inte kunna vara lyckligare ❤️ Hahaha att jag börjar fatta både fotboll, hockey och trav det trodde varken jag eller min familj skulle hända! Eller fatta och fatta jag accepterar att det är en del av dig och med mina nya hörapparater så kan jag ju lyssna på pod samtidigt 😂❤️

❤️❤️Jag älskar dig ❤️❤️

Men nu ska jag sova ❤️❤️ imorgon blir set spa och hundarna behöver två långpromenader innan det blir att vi ska iväg 🙂 så imorgon blir det att ha väckarklockan på ❤️

Sov gott alla fina ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s