Snart är det spa!

Ja vi har ätit en super frukost med smoothie och vindruvor och rostat bröd 😉 medans det snöade utanför 🙂 det snöar fortfarande och älsklingen är ute och skottar fram bilen 🙂

Alva låg och mös i täcket och med älsklingen efter frukost medans jag virkade 🙂 jag känner mig ganska klar med filten så ska virka runt en bård runt så är den klar så ska jag fortsätta med mina nallar sedan som ska virkas 🙂 men just nu är det podd (avsnitt 3 för idag) i hörselapparaterna 🙂 och jag väntar på att älsklingen ska bli klar med att skotta fram bil och göra ordning det för att åka till badet 🙂 kommer bli så skönt ❤️❤️❤️ love it!

Slappa idag 🙂

Här är filten 🙂 nu ska vi äntligen åka iväg 🙂 så skönt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s