Ja då var man hemma igen och förbereder middagen inför ikväll :)

Kalaset var fantastiskt trevligt och jag fuskade med både mjölk och nötter 😂 men det gick fanatiskt bra 🙂 som tur var 🙂 kommer säkert göra ont i magen en stund till och jag tog ytterst lite mandelmassa så kliandet i halsen gick över ganska fort med vatten och viljestyrka 🙂 men från och med i morgon blir det att sluta fuska med allt och försöka att vara duktig 🙂

Viking han gillade iaf tårtan och aurora också 🙂 så det var ju bra det iaf 🙂 aurora fick En målarbok med PAW-Patrullen så hon var super nöjd 🙂 speciellt med tanke på att det var klistermärken i mitten av målarboken 🙂 så jag och hon satt en stund och målade 🙂 viking fick en badleksak/spring leksak 🙂 en krokodil som far framåt när man drar den i svansen typ och gör man detta i vattnet så ska den simma eller något tydligen 😉 jag förstod inte riktigt men den låter och åker iväg så den var rolig 🙂 sedan fick han en bok om en apa där man kunde ta in handen i apan och pipan med den medans man läser typ 🙂 och Belinda och Tobbe fick super snygga ljushållare med djurmotiv på det passar ner till tv rummet där 🙂

Ja och där efter åkte vi hemåt med magarna fulla av fika ist för frukost och Fredrik blev panik hungrig hemma och tog och åt lite bullens korv tillsammans med hundarna 🙂 vi har också fixat så hans syster kom till festen 🙂 och jag har fixat lite med entrecoten och den andra som tydligen inte var entrecote utan en biff bit 😂 stressande att handla igår men men det blir säkert bra ändå 🙂 dem är uppskurna från biten och nu saltade så dem ska stekas här sedan så är det också klart 🙂 såsen är förberedd typ det ska i lite lök i kantarellerna 🙂 och så ska sparrisen in 🙂 så det kommer bli fantastiskt gott här sedan 🙂

Så har jag också fixat iordning hemma lite ska ta ur diskmaskinen här med snart men just nu ligger jag och vilar efter att ha Grejjat sen jag vaknade och efter att alla ljus blivit tända :)!

Så här blir bordet idag 🙂 och jag hoppas verkligen att allt blir bra idag 🙂 vi ska spela lite spel och mysa så det kommer bli fantastiskt kommer antagligen behöva ännu en varmchoklad med extra mycket socker så jag kommer igång här snart igen 🙂 men ska ta mig en paus på ca 10 min innan jag drar igång här igen 🙂

Känns så sjukt skönt att vara hemma med hundarna ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s