Då Alva låg i sängen satte jag igång och städade :)

Jag har fixat iordning i vardagsrummet nu, startat diskmaskinen, släppt ut hundarna och städat i gästrummet 🙂 ligger nu och tränger mig med Alva i sängen 🙂 är inte trött men har ingen ork till att göra något annat speciellt inte med tanke på att jag smashade en ljuslykta precis! Suck vad jag blir irriterad på mina händer som man inte kan lita på :/ tji fick jag för att jag städade typ 😂😂

Men största röran var i gästrummet.. så här kommer före, efter bilder 😉

Efter en liten om organisation :)!

Känner mig sjuk nöjd över att redan kommit igång idag men funderar nu på vad jag ska Göra! Får väl spela lite tills min telefon ä lite mer laddad så ska jag ta ut hundarna här sedan 🙂 så skönt att lägenheten känns fräsch efter gårdagens festligheter ❤️ ingen fest utan disk och skräp ;)! Så lyckad nyårsafton verkligen ❤️❤️

Men blir att försöka vila lite nu kanske en stund innan jag ska ta ut hundarna 🙂 väntar lite för dem är fortfarande otroliga att det kommer att smälla igen :/ yra ville knappt gå ut :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s