God kväll :)

Ja dagen fortskred som vanligt men ja! Det var lite kaos här då jag efter promenaden med hundarna började må lite illa! Kände mig febrig och sjuk! Så jag sov större delen av eftermiddagen efter att vi ätit skräp mat! Älsklingen åt någon pizza med jordnötter på luktade Bläää och kände hur jag fick känningar i halsen! Men jag åt pommes med kyckling men det var sådär gott och det ligger kvar här i kylen 😂 får bli lunch i morgon 😉

Efter att jag sovit större delen av eftermiddagen så tog jag mig upp och försökte pigga upp mig! Men det blev inte mycket gjort men efter en stund så fick jag lite energi gjorde varm oboy med min havremjölk till mig och älsklingen 🙂 det måste ju vara varmt för Oboyen löser inte upp sig i havremjölken, vet dock inte varför kanske för vattnigt men om man värmer så går det lättare 🙂 man får dock ta med lite kakao extra 🙂

Sen blev det lite virkning av den här nallen jag börjat på 🙂 och jag tog och sydde ihop en av Alvas leksaker med en liten modifikation av att stoppa in en pipsak från en leksak Alva fått i julklapp som dem redan förstört 😂😂😂 Alva blev så glad så hon sprang runt en bra stund med den modifierade vargen och var super lycklig 🙂

Men sedan tog jag och virkade lite på nallen 🙂 innan älsklingen tog ut hundarna så jag kunde städa och fixa lite med datorn 🙂 så när älsklingen var ute och gick lade jag upp mina bok projekt på g-drive så att jag kan jobba på dem både från datorn, telefon och iPad 🙂 så det känner jag mig väldigt nöjd över att ha fixat 🙂 lägger grunden för att förenkla min skrivande process 🙂 känner mig så nöjd 🙂 sedan kom älsklingen hem och vi tog och fixade oss iordning för sängen med dusch och fixa med mediciner och annat 🙂 så nu ligger vi äntligen i sängen 🙂 kollat GWs mord och Alva ligger som vanligt mellan oss 🙂 jag ligger och väntar på att hudkrämen ska torka 🙂

Men nu ska jag nog fortsätta med virkningen av min nalle 🙂 så ska jag sedan torka ur håret innan jag ska sova för ikväll 🙂 kanske blir att jag skriver lite till 🙂 hihi 🙂

Men hoppas att ni haft en bra dag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s