Godmorgon ❤️❤️

Då jag fuskade lite igår med att dricka dvs typ 3 små glas champagne 😍❤️ så är jag halvt bakis 😂😂 och jag dricker inte så ofta av anledning av att jag äter så mycket tabletter och har respekt för mina ganska starka tabletter och att man inte ska mixa dem med alkohol! Sedan så är jag inte så mycket för alkohol just nu jag har avstått för länge och tycker bara det smakar äckligt och är alldeles för Starkt 😂 mer kräsen nu med det än jag var när man var i tidiga tonåren och började dricka 😂 men grejen som är när jag är lite bakis, jag vaknar tidigt! Låg vaken här men ryckte till när jag kom på att jag glömt ljudet på telefonen på men också att jag glömt ladda telefonen 😂❤️

Så ligger här med en lätt huvudvärk och as pigg klockan är inte ens sju med en oladdad telefon och en man som snarkar as här bredvid mig 😂 Ne om man skulle ta sig upp för att fixa disk mm kanske 🙂 det låter allt som en bra idé tror jag ❤️ för här är ingen idé att lugga speciellt länge 😂

Men ska komma fram till idag vad jag ska fokusera 2018 på 🙂 förutom att bli äldre mm 😉 och inte något klyschigt som att gå ner i vikt men även om jag behöver det 😉 jag tänker att mitt mål här i år är att hitta en balans mellan både jobb, att virka, att röra på sig men också att kunna vila och slappna av inte sova då utan hitta energin utan att däcka! 🙂 men jag vet inte ännu:)

Ne om man skulle ta sig upp dricka lite saft och starta dagen med disk och allt som ska städas undan här ❤️❤️

Hoppas ni alla sover gott och sovit gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s