Godmorgon igen :)

Efter allt var klart där i morse och hundarna vart ute och kissat så lade jag mig för att mysa med Alva för att telefonen skulle bli laddad så jag kunde ta dem på en promenad 🙂 jag vill ju ha telefonen med mig då det är halt och massa snö så det kan ju ske att man trillar eller så 🙂 så känner mig säkrast med telefonen med mig 🙂

Men jag och Alva och yra däckade till 12 😂😂 så var det bara att dra på sig mysiga kläder och springa ut med dem och ge dem ”frukost” den var väldigt hungriga ❤️❤️

Men nu ligger jag och älsklingen och Alva (så klart) i sängen och har precis beställt pizza 🙂 eller jag tog en kyckling tallrik med pommes ❤️ men ska äta upp den goda maten från igår ikväll här eller ge älsklingen en matlåda med det 🙂 vi får väl se hur dagen går :)Nu är iaf tanken här idag att jag dels ska sy lite jackor, byxor och annat som är sönder här och sedan kanske sätta mig och virka eller något 🙂 kanske att jag sätter mig för att skriva lite på något jag vill ha klart snart 🙂 Men min sötaste Alva ligger här och myser och då är inspirationen till att gå upp lika med noll! Speciellt med tanke på att det är sista dagen på älsklingens ”semester” eller vad man nu ska säga 🙂 Hahaha 🙂 så att hålla på hela dagen känns inte speciellt lockande 🙂 men podd vill jag ju gärna lyssna på då jag har några timmar kvar innan jag är ikapp med WOW podden ❤️❤️❤️Wahlgren och Wistams podd är ju fantastiskt rolig att gå runt och lyssna på medans man grejar hemma ❤️❤️ så frågan är om man ska ta och lämna sina små favoriter här i sängen och sovrummet ta på sig hörapparaterna och halsbandet till den för att lyssna på pod i köket när jag ska plocka ur disken och ta morgon tabletterna mm ❤️❤️Wow eller mys hmm svårt val 😉 Ne får nog ta mig upp och fixa hemmet en sväng till 🙂 med podd så klart! Älskar podds ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s