Gott nytt år!

Vilken fantastisk kväll vi haft ❤️❤️ super god mat och spel och massa skratt 🙂 dock har hundarna haft sjukt panik över alla som smället men såg spåmans fina initiativ med sådana här rislampor dem släppte upp ist för dessa smällare 🙂 inte för att jag har emot smällare mellan ca 23.30-01.00 men allt innan och efter känns sjukt onödigt :/ men men nu är det över hundarna lugna och yra har kommit fram för 5 gången under sängen 🙂 men nu börjar ju jag bli trött så det ä nog snart dags att sova här 🙂

Hoppas ni alla haft en fantastisk dag, kväll och början på natten ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s