Godmorgon…

Jag somnade strax efter kl 05.00 eftersom jag råkade somna när älsklingens alarm började låta! Men vaknade sedan av mig själv 06.30 fick upp älsklingen men jag själv är som en zombie! Så nu har jag i en och en halv timme legat och kikat på helt onödiga filmer på Facebook, youtube och annat så ska ta mig upp här nu ta ut hundarna och ge dem frukost och sedan vänta på att läkaren ska ringa 🙂 tanken är att jag inte ska sova idag 🙂 men vi får se hur det går med det! Nu ska jag iaf upp och ut med hundarna 🙂 kanske gå med lite podd för att göra det hela lättare! Är så trött att ögonen rinner men bästa är nog att försöka vara vaken länge ❤️

Hoppas alla ni får en bättre start på dagen än jag fått! Dags att starta 2018 på riktigt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s