Ne nu går det inte mer!

Har försökt att vara uppe nu hela dagen! Trotts att jag både virkar och lyssnar på podd och har ätit frukost, så är jag så trött att jag gråter! Dags att slappna av en stund innan hundarna behöver ut ännu en gång ❤️❤️ jag har virkat klart båda huvudena till dessa nallar och lyssnat på tre poddar med mitt wow gäng 😍❤️

Men ja nu rinner tårarna här så får försöka sova en sväng 🙂 inte för länge för då kan jag säkert inte sova i natt igen ❤️❤️ min läkare ringde och gav mig mer medicin ! Mot värken i kroppen! Men ska försöka här så fort denna förkylning går bort att börja träna med 30 days men känner mig inte riktigt kry! Hoppas att det blir bättre när jag tar min vecka här med att vila❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s