Sömnlös.

Jag är så trött men känner mig rädd för att sova för jag har så mycket tankar och funderingar som jag är rädd att bli av med! Att jag är rädd för att förlora mina egna tankar!

Och allt som hänt under föregående år och även året innan! Jag känner bara att allt snurrar runt och jag känner mig sjukt stressad!

Så kan inte sova och kan inte heller få ner tankarna för dem är så ostrukturerade och så flyktiga! Jag ser dem framför mig men kan inte skriva ner dem! Såhär blir det ofta när jag startar upp massa nya saker som ska göras och då jag själv inte hänger med i alla tankar som jag vill få ner för att inte glömma av dem! Och det blir inte bättre av att saker runt om kring stressar mig! Klockor som tickar, sambo och hundar som snarkar och vrider och vänder sig!

Men också stressande för en rädsla för att inte kunna andas jag är så täppt i näsan och är rädd för att inte kunna andas! En sjuk tanke som ofta kommer när jag känner mig stressad! Hahaha hoppas ni kanske hänger med på dessa sjukt ostrukturerade meningar som inte ens korrekturlästes när dem lämnade mitt huvud genom tummarnas snabba knappande över skärmen och det bildades ord!

Jag vet inte om någon känner igen sig! Men till viss del hoppas jag inte det för det är sjukt skrämmande att vara så trött och få en tvångstanke att allt man tänker på försvinner om man somnar och inte hinner få ner det! Men samtidigt är så trött så att man inte orkar få ner det!

Men ska försöka få ner det på ett dokument här så att jag kan läsa det i morgon eller någon dag för att försöka hitta tillbaka till tankarna igen!

Suck alltså! Hahaha för mycket i huvudet! Lött stressad och super trött … bra kombo!

2 tankar om “Sömnlös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s