Vilken eftermiddag :)

Jag fick bröd gjort och gjorde pasta carbonara till middag 🙂 vilket var så gott ❤️ jag har också virkat klart både kropparna och huvudena till dessa nallar som ska konstrueras 🙂 och jag och hundarna har vart ute och gått en promenad här ikväll på 1 och en halv timme ungefär så jag kunde lyssna på ännu ett avsnitt av wow podden 🙂 älskar den 🙂 har snart lyssnat ikapp 🙂 så kan jag försöka lyssna ikapp även andra poddar här i veckan med 🙂

<<<
känner mig sjukt nöjd över dagens prestationer med både virkning, bakning, städning och gå promenader med hundarna 🙂 i morgon så ska vi förhoppningsvis komma upp i tid jag och hundarna för att åka med älsklingen till jobbet och gå vår morgon promenad tillbaka hem 🙂 jag behöver få ordning på rutiner och allmän motion här under veckan jag är ledig 🙂

Men nu ligger vi i sängen ny duschade jag och älsklingen nedkrupna under täcket och Alva ligger och värmer mina ben 🙂 vi kollat på GW:s mord om mordet på Pernilla i Falun. Sjukt hemskt att ett så kallblodigt mord händer i ett bostadsområde, Ush!

Men ska kolla klart på avsnittet här och skriva lite på de projekt jag börjat med 🙂 har fått en sån kreativ period här och det är så skönt 🙂 skönt är också att jag håller ordning på hemmet och försöker hålla ordning på allt hemma 🙂

Men nu blir det att fortsätta att spela på den kreativa sidan :)! Puss och kram sov gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s