Full fart idag :)

När jag kom hem från promenaden med hundarna så var jag sjukt frusen men så kom älskade Belinda och värmde med sin närvaro 🙂 då blev det dags att byta om, och hänga på till centrum för att hämta den nya medicinen. Jag var med som stöd för att vara med på att fixa nageln och sedan var vi och handlade lite till barnen 🙂

Nu står jag i köket efter trippen till centrum, medicinen fanns inte där så fick gå upp till sjukhuset och hämta den 🙂 så blev jag tvungen att gå ut med vovvarna igen 🙂 så har gått sjukt mycket idag men har ännu en promenad innan det är dags för bio ikväll 🙂 Men här görs det någon typ av improviserad kladdkaka, jag har också fixat mat till fåglarna, detta känns kanske inte så svårt! Men ja det behövdes skottas fram en väg till fågelmatarna på balkongen. Så fick sno skyffeln utanför en snabbis 🙂 men det gick bra 🙂 och maten är också förberedd 🙂 har marinerat lite kyckling, fixat lite grönsaker och tagit fram nudlar :)! Så det blir wook här idag 🙂 och under tiden som jag började fixa maten så städade jag i både skafferiet och skåpet med alla matlådor mm så nu är det snyggt och fräscht där med 🙂 perfekt 🙂 👌🏻👌🏻👌🏻

Så måste jag berätta något jag såg på vägen hem, Hahaha skrattade så sjukt mycket 😂hade glömt mitt bluetooth halsband som kopplar telefonen till hörapparaterna så hade ingen pod på, jag hörde ett konstigt ljud och kollade upp ser ett gammalt par som står och fönar bilens ruta 😂😂😂 asså jag var tvungen att smygfota! Hahahaha 😂😂😂 only in Norrland ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s