Godkväll :)

Ja eftermiddagen fortsatte och jag vilade lite innan det var dags att ta ut hundarna innan bio dags 🙂 och pratade med älskade Sandra ❤️❤️ som vanligt förstår vi inte mycket av vad motsatta könet håller på med varken här eller runt omkring Tidaholm! Ständig diskussion kring detta och avslutas ofta med att vi inte fattar 😂😂 mycket skratt blandat med allvar 🙂 har en väldigt bra period humörs mässigt men kroppen gör ont men samtidigt så går jag en hel del just nu så det kanske inte är konstigt att jag är trött i kroppen och den nya medicineringen startade idag så hoppas att det ska gå bra med 🙂

Älskade hundarna myser gärna i sovrummet med mig så ofta dem får 🙂 idag har skrivandet på böcker mm gått lite segt men Belinda och Sandra har varit min prioritering idag 🙂 skriva kan jag göra när som helst ❤️❤️ mina fina fina vänner ❤️ bäst är dem ❤️❤️ jag har fantastiskt tur som har dem att bolla med kring mående och annat ❤️❤️

Att ha en sån här bra vecka som får lätt och smidigt innan man börjar jobba känns sjukt bra 🙂 måste jag säga och jag får en hel del promenader gjorda vilket är väldigt skönt 🙂 har gått väldigt mycket idag mot vad jag brukar men väldigt lite mot när jag var i högform Men för att vara 2018 är det rekord 🙂 man får se de små vinsterna som stora 🙂

Så jag måste vara nöjd över varje promenad varje del av dagen jag klarar av att genomföra 🙂 så sjukt underbart 🙂

Nu till bio filmen vi såg 🙂 nämligen skildringen av Ted Gärdestads liv och musikkarriär 🙂 jag tyckte som film var den bra men då jag har sjukt dålig koll på Ted så blev jag kanske inte lika berörd som Sofia, Fredrik och Ulf som jag gick med ❤️ men men jag får ta det tvärt om jag får se filmen som en start och försöka läsa mig till resten 🙂 men läste också att hans dotter och son hade en oro över att denna film skulle släppas! Men det tycker jag inte att de ska vara utifrån mitt perspektiv så fick man följa med en person med en psykisk ohälsa som hade upp och nergångar som alla andra människor men iom diagnoser och annan påverkan så blev dem mer extrema! Så utifrån det så tyckte jag att den var väldigt intressant och att man måste belysa dessa typer av sjukdomar med för dem syns inte! Man börjat inte halta eller hosta som man gör vid ex skelettskada eller lunginflammation när man har depressioner eller hör röster! Man kan handla lite onormalt kanske men det brukar förklaras som att man är egen! Jag tycker att man i allt större utsträckning ska belysa problematik som utmattning, depressioner och olika typer av handikapp som inte syns! Ex att jag har dyslexi syns inte på mig, det är något som jag kämpar med att det inte ska synas men har problem ibland när jag skriver för fort att jag inte ser vad som står utan löser som jag vill att det ska stå! Att p,b och d kan byta plats men helt ärligt med dagens teknik och i takt med att jag skriver mer så är det inga svårigheter egentligen! 🙂 att jag under många år lidit av både ångest även i den grad att jag haft panikångest attacker och vart i så dåligt psykiskt skick att jag fick torgskräck under mitten och senare del av min utbildning, detta har aldrig vart synligt och det är få som vet om det! Det är få som förstår vad jag ska ha och må dåligt för och i mitt fall handlar det om den press jag satt på mig själv och jag inte klarade det! Jag har kanske skrattat åt det nu när jag fick något som jag nu med lite fakta bakom skulle kalla för psykosliknande tillstånd då jag var helt övertygad om att alla utanför var zombies! Liksom till den grad att jag knappt vågade komma ut!

Det finns så många sjukdomar som man inte ser och jag får ofta kommentaren ”vad trött du ser ut” man bara ja jag är trött men man orkar ju inte förklara för alla att jag har ont eller att jag lider av både depressioner, ångest attacker och har för stora krav på mig! Men tecknen finns där och ett av dem är att jag är trött. Men jag försöker göra det bästa av situationen än då! Eller iaf oftast! Älsklingen får ibland ta lite elaka kommentarer och stå ut med mina sömnattaker och humör men bara för att man inte ser sjuk ut så kan man faktiskt ha sjukdomar.

Ja det var det som jag har tänkt på idag 🙂 men just nu är jag i en bra period och har väldigt små besvär av både sömnattaker, Deppighet och ångest och så men det är ju för att jag vilat och försöker ta hand om mig nu 🙂 men vem vet hur jag mår i morgon… det är ingen :/ men tänk på det att det finns så sjukt mycket sjukdomar än dem man ”kan se” ❤️❤️ detta är också en reflektion på den podd jag lyssnade på idag då Pernilla Wahlgren löste upp Biancas blogginlägg där hon beskrev sin rädsla över att ta sig vatten över huvudet och förklarade att hon trodde hon var på g att bli utbränd och det kvittar vad man än har för jobb det går till en viss gräns för varje människa! Och när gränsen är nådd då börjar kroppen ge signaler åt att lugna ner sig, men ofta kan man inte bara avsluta allt just där och då! Men det gäller att höra på sin kropp och detta är svårt. Men försöka är det enda som kan lindra!! Kroppen behöver vila! Man får prioritera och fundera vart energin ska gå och vad den ska räcka till! Och detta är sjukt svårt och egentligen det enda löftet för det nya året jag har! Puscha min kropp i lagom mängd och se inte vila och slappdagar som ett misslyckade utan ett depåstopp för att kunna lyckas!

Puss och kram ❤️❤️ puss även till min älskade sambo som dels står ut med mig men också hade en bra dag idag med film och att Modo vann en match 😉 Hahaha hockey är något jag inte fattar ❤️❤️ Ne nu sova för att kunna ta tag i en ny dag i morgon ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s