Godmorgon godmorgon :)

Skulle kanske vart uppe lite tidigare men men sånt händer 🙂 jag valde att ligga och kramas med älsklingen ist 🙂 men nu är jag uppe har gett bebisarna frukost och fixat frukost till mig och hjärtat :)! Träningskläderna är på för idag blir det långpromenad hem från älsklingens jobb 🙂 fantastiskt vad jag känner mig taggad 🙂

Borde egentligen äta frukost när jag kommer hem men gör det tillsammans med älsklingen idag 🙂 det finns både knäckebröd och mina mini frallor 🙂 försöker få i mig massa vatten med så att jag blir av med denna dumma förkylning någon gång 🙂

Känns sjukt bra att ha kommit upp trotts att det var lite strul med att sova inatt, låg vaken en lång stund innan jag kunde slappna av! Så tänker att jag ska försöka läsa ikväll för att slappna av och dessutom inte sova här under dagen idag 🙂 så blir det nog bra 🙂 måste ju få ordning på dygns rytmen här innan jag ska börja jobba på måndag 🙂

Och ikväll blir det bio 🙂 det var filmen om Ted Gärdestad som vi bokat biljetter till för någon veckan sedan 🙂 är kanske inte as intresserad men förhoppnings vis är filmen bra och följer med för att älsklingen så gärna ville se den ❤️

Men nu blir det att äta frukost 🙂 försöka fixa iordning för promenaden och börja dagen 🙂 fantastiska onsdag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s