Hemma i sängen igen :)

Ja då har vi tre tjejer i lägenheten tagit oss en långpromenad från älsklingens jobb och ligger nu och slappar i sängen 🙂 Men det var sjukt kallt och det var så mycket is på älsklingens bil, så det tog en stund innan vi kunde komma iväg och älsklingen skulle kunna börja sitt jobb och jag och bebisarna kunde börja vår promenad hemåt 🙂 jag är så glad över att jag kom upp och att vi kom iväg på en promenad 🙂

Örnsköldsvik är fantastiskt fint när solen är Påväg upp och dagens alla möjligheter finns där! Jag är så himla lycklig över att jag börjar må bättre och får saker gjort 🙂 är så sjukt nöjd över det och känner att medicinen funkar så sjukt bra 🙂

Men nu ligger vi här i sängen och värmer upp våra kalla kroppar 🙂 Och jag ligger och lyssnar på wow podden och njuter av Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren, men dem har också vart med under hela dagens promenader både igår och idag 🙂

❤️❤️ Men nu ska jag försöka värma klart mig och sedan ska jag börja virka ❤️❤️

Känner verkligen att jag behövde denna vecka och vila och bara vara med mig och ta hand om både mig och hundarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s