Godkväll :)

Här är det just nu skrattfest! Jag och Sandra har diskuterat livet, och ja allt där emellan, och skrattat och haft oss. Så jag är just nu på bra humör och retas lite med älsklingen och tycker att jag är fantastiskt rolig 😂😂 får lite skrattanfall här så jag både får ont i magen och typ börjar gråta 😍😂😂 älskar det ❤️❤️

Känns dock som att jag har sjukt mycket energi då jag sov 5 timmar idag… jag råkade däcka här efter promenaden i morse 😂🐶😂 det råkade bara bli så! Jag låg här i sängen lyssnade på pod och spelade lite spel på mobilen typ Pokémon och spelet Homescapes men råkade typ somna här i sängen 🙂 antagligen för att jag höll igång så sjukt mycket igår… så min spa dag blev inte så mycket spa dag… får ta det i morgon 🙂 Men det jag gjorde där vid kl 14, då jag vaknade var att fixa lite hemma med disk och plocka ihop tvätt 🙂 och fixade fika till Britt-Marie och Alma som ville komma förbi en sväng 🙂 så vi åt upp chokladkakan från igår. Jag har gjort den själv och allt men ändå var det något i den som kändes i halsen! Hoppas att det var bara för att det vart lite jordnötter öppet i skåpet där jag råkade ha kakaoburken öppen … men sjukt obehagligt ändå! Sedan åkte Britt-Marie och jag och Alma lagade hennes byxor, tröja och älsklingens jacka 🙂 vi har en idé till Belindas överkast 🙂 och hoppas på att det ska gå 🙂 ska fundera lite till men tror det kommer bli super 🙂 hihi 🙂 perfekt helt enkelt 🙂 sen blev det sänka skepp och jag vann 😍✌️😍 bäst 🙂 i morgon så ska vi till en relax och bada bubbel bad 🙂 så sjukt skönt 🙂 kommer att bli perfekt 😍👌🏻

Men här i Em har vi också hunnit att handla och fixat mat mm 🙂 så lite rätt gör vi ju ändå 🙂 Hahaha 🙂 så nu finns det äntligen mat här henna igen 🙂 och jag och Alva, Alma och yra låg och mös i sängen 🙂 sedan skulle Alma åka hem precis när vi skulle ta ut vovvarna 🙂 så jag fick gå själv men det var skönt för då hann jag med ännu en pod 🙂 älskar wow podden 🙂 men nu är jag snart klar med att lyssna ikapp dock! Suck!

Tog iaf en promenad på typ en timme med hundarna vilket var helt fantastiskt 🙂 och i morgon så blir det att än en gång åka med älsklingen för att ta en promenad hem direkt på morgonen 😉 känns så sjukt skönt 🙂 ska ta tid i morgon så jag har lite koll inför nästa vecka 🙂 hade vart skönt om detta kunde införas även mornarna när jag ska till jobbet 🙂

Men nu blir det att försöka sova 🙂 tror dock att det kommer att bli ganska svårt ikväll då jag sov så länge här på förmiddagen :/ men hoppas på att det kommer att fungera 🙂 men ska också skriva lite grejer här innan jag ska sova 🙂 har kanske lite nya projekt på gång 🙂 så vem vet vad det blir av 🙂 hade vart så sjukt kul att få igång lite av mina idéer 🙂 så hoppas på att det kommer mötas väl 🙂

Jag är fantastiskt nöjd över dagen och har även kommit ihåg alla mina mediciner idag 🙂 plus på den 🙂 från och med i morgon så har jag min nya medicin på heltid 🙂 och det känns faktiskt sjukt bra 🙂 jag är inne som sagt i en väldigt bra period rent humörs mässigt även om kroppen är trött så är jag väldigt glad och positiv och fixar och donar hemma 🙂 men måste erkänna att jag har lite ångest för att börja jobba igen! Är lite rädd för att det ska ta bort mitt flow med allt här hemma som jag lyckas med! Men har bestämt att jag tar tag i träningen här om någon vecka! Eftersom att börja jobba och ta tag i träningen samma vecka känns lite överdrivet! Jag fortsätter att fokusera på att gå ut och gå med hundarna ist för att få den allmänna motionen först och sedan börja träna. Men också för att jag är expert på att göra allt samtidigt så blir jag så besviken på att det inte fungerar sedan :/ så jag försöker bryta det mönstret och komma in i rytmen för jobbet först och rutinerna kring det för att sedan lägga till och fundera över sånt som kanske måste bort från rutinen 🙂 men jag ska försöka tänka om och fundera utifrån mig och vad jag orkar! 🙂 det känns så bra att jag börjar bli medveten om mina mönster och förstår vikten i att bryta dem! 🙂 inte alla mönster men just dem som har med prestation att göra 🙂

Men nu blir det att sova 🙂 eller fundera på något projekt och sedan så blir det sova ❤️❤️ och kan jag inte sova blir det podd och virkning ❤️❤️ sov gott alla underbara ❤️❤️ puss och kram från norr ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s