Godmorgon :)

Ja frukosten blev lite spartanskt för kylskåpet är tomt och orken att åka och handla noll 😉 Hahaha det låter sjukt jag vet men i tisdags så började älsklingen jobba och var sjukt trött efter jobbet vilket jag förstår 🙂 och vi har mat det handlar bara om att man får vara kreativ 🙂 Hahaha 🙂 sen behöver man inte saft och juicer för att leva vatten är helt okey att dricka 🙂 jag saknar så när jag bodde i Kungälv och kunde få maten hem direkt 🙂

Men frukosten för mig var varmchoklad då jag kände mig lite frusen 🙂 med 2 knäckebröd med leverpastej 🙂 med ett glas med vitaminvatten 🙂 älsklingen fick små frallorna jag bakade igår med den sista julskinkan och lite senap 🙂 men det var en super frukost :)!

Sen blev det stress för att komma iväg till älsklingens jobb 🙂 så blev det en promenad hemåt 😉 så skönt 🙂 hundarna skötte sig super bra 🙂 jag fick lyssna på en helt avsnitt av Wahlgren och Wistam podden 🙂 asså så sjukt roligt 🙂 sen nördade jag också liten Pokémon 🙂 jag vet att det är lite knasigt kanske men det är något som motiverar mig att gå ut och gå och gå långt med hundarna även om detta främst var innan jag hittade poddar 🙂

Men när jag kom hem så fixade jag disken 🙂 plockade in och ur diskmaskinen 🙂 fixade lite med alla kläder som låg över allt 🙂 och nu ligger jag och Alva och myser i sängen ❤️❤️

Idag tänker jag ligga här och vila lite sen så ska jag ta mitt fotbad och göra en behandling för mina fötter men också göra en ansiktsmask också 🙂 ska ha en riktig avslappnings dag med virkning och fotbad, ansiktsmask och kanske även göra en inpackning av håret 🙂 en liten hemma spa dag 😍😍😍 kommer att bli fantastiskt 🙂 jag ska också försöka med att både sy och skriva lite 🙂

Men nu blir det att skriva lite och mysa med Alva här tills vi blir varma innan jag ska ha min lilla spa dag 🙂 ska ha spa för mina små hundar också, dem ska få klorna klippta, pälsen borstad och myran ska få lite massage 🐶🐶

❤️❤️ Hoppas ni får en bra dag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s