Godmorgon :)

Hahahaha asså kaos! Jag kom upp i tid och Tog på kläder skulle ut med hundar och grejer. men någonstans på vägen mellan att jag fick på mig kläder och tog ut hundarna så slarvade jag bort min telefon! Ingen fara först men i takt med att jag gick igenom hela garderoben, kylen , badrummet, byrån, sängen. Så fick jag mer och mer panik över att telefonen var borta… suck… älsklingen ringde den men det hjälpte inte… men använde tillslut min iPad son för en gångs skull var laddad och appen ”hitta min iPhone” och jag hittade telefonen i min sko ute i hallen… asså jag har ingen aning om hur den kom dit! Ingen aning! Men jag hittade den iaf!

Men fick en liten reflektion över hur beroende man är av sin telefon! Min första tanke var inte att nu är det ingen som får tag i mig, dvs det som telefonen främst är till, utan jag kan inte blogga! Alla mina bilder! Jag kan inte lyssna på pod ! Asså helt störda grejjer som man kan göra på annat sätt men jag fick panik! Men nu är den tillbaka 🙂 frukosten intagen och vi är nu på älsklingens jobb för att promenera hem ❤️❤️

Sov hela natten utan problem så skönt 🙂 men idag kommer Alma så det blir en mys dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s