Hemma i sängen :)

Hahaha 🙂 nu är vi äntligen hemma efter en lång promenad 🙂 så skönt 🙂 blev en lång omväg då det var en Pokémon som jag inte hade… så jag och hundarna drog en omväg Hahaha genom typ jag vet inte en meter snö! 😂😂😂Hahaha yra var så irriterad 😂😂 men annars så gick promenaden bra 🙂

Alva var så glad när hon fick springa lös en stund vid sjukhuset 😍😍 sötnosen ❤️❤️ jag är så glad över att mina promenader ger resultat dem drar inte alls mycket längre och Alva går allt bättre 🙂 jag vet inte om det är så att det handlar om att jag lyssnar på pod och har fokus på det. Och kanske att jag jobbar med min hållning och självkänsla och det underlättar för mig som flockledare 🙂 Jag är så glad att jag ser att det syns resultat ❤️ så glad 🙂

Jag tänker lite på Alvas resa 🙂 Nu är hon en stor del av mitt liv och även hennes jobbiga sidor när hon förstör mm. Hon har en sån personlighet 🙂 och är så fantastisk 🙂 det är så kul och skönt att det går så bra mellan Alva och yra ❤️ Yra är min bästa vän ❤️ Yra och jag har också haft en lång resa tillsammans ❤️ jag är så lycklig att jag jag har blivit tilldelad dessa hundar och barn som dem ä för mig ❤️ Cesar Milan säger att man får de hundar som vi behöver och det är så rätt! En klokare hund får man leta efter hon är ju som en liten psykolog utan att säga något 😍😂 hon kan komma och ge en puss när man är ledsen eller komma med en kram eller med en leksak för att få mig att tänka på annat ❤️ hon är helt fantastisk ❤️❤️ Yra är den kloka och mer ”humörkännade” medans Alva är den lilla clownen 😂😍😂 älskar Alva med självklart men hon är en helt annan person än Yra 😂❤️ Alva hon vill leka när jag är ledsen och låter konstigt och håller på att fjanta sig ❤️ vilket också är bra men folk som inte menar att djur har personlighet får kanske tänka om 😉 men grejen är att jag älskar mina små knasbollar och det känns så bra att det äntligen börjar gå bättre att gå och att hon lyssnar bättre och bättre på oss ❤️

Men nu ligger jag och Alva och myser i sängen ❤️ yra ligger på golvet och vilar efter promenaden ❤️ älskade hundar ❤️

Idag så ska jag försöka sy lite 🙂 kanske virka lite och i Em så blir det att åka till relaxen och bada lite bubbelpool 😍😍😍 och nu plingade dörren och Alma kom hit för Mysdag 🙂 så sjukt underbart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s