Då var man uppe igen :)

Jag råkade somna efter att vart på promenaden med hundarna och fixat disken 😂😂 men vaknade runt 11.30 men hade så sjukt ont i händerna och kroppen! Så det blev att ligga still en stund innan jag kom för mig att ta ut hundarna ❤️❤️

Ja och hundarna fick en liten promenad, inte riktigt så lång som jag ville för Alva hittade en pinne och sprang runt med 😂😂 så jag blev stående med Sandra i hörapparaterna och snackade med henne medans hundarna sprang och lekte 🙂

Men när vi kom hem så började jag plocka ur diskmaskinen och hittade hundarna så här Alva i mysställning i sängen och yra i sin koja. Snart blir det att fixa iordning sig för att åka ut till mellansel och mysa med Belinda 🙂 och äta god mat och försöka planera lite nya projekt 🙂

Men nu ligger jag och Alva i gästrummet och pratar med Sandra fortfarande och diskuterar vårt nya år med alla de projekt som vi vill starta och våra framtidsplaner ❤️❤️ 2018 kommer att bli ett fantastiskt år ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s