God kväll ❤️

Nu börjar jag allt bli sjukt trött vilket jag inte vill nu när jag äntligen är tillsammans med en vän och har sjukt trevligt 🙂 så är det min kropp som störtar och jag är sjukt seg och trött :/ Attans också :/

Men här så hjälper jag till att planera bröllopet och så har vi spelat både Uno och speak out! Så Roligt och tjejerna som är bäst vann så klart 🙂 Hahaha även om pojkarna anser att vi fuskade! Hahaha men så är det inte! Vi fuskade inte! Hahaha men nu så ligger jag i soffan pratar om allt i livet med älskade Belinda ❤️ är så glad över mina fina vänner ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s