Godmorgon ;)!

Hundarna har fått gå en promenad 🙂 Alma och Fredrik ligger och sover 🙂 Jag har fixat lite med disken och så som stod över allt som nu är i diskmaskinen 🙂 så skönt 🙂 finns en del pizzor kvar så det blir till frukost idag 🙂 vi har dock just nu tvättid men jag orkar inte 😂😂 så jag ligger i sängen med Wahlgren och Wistam podden i öronen och är faktiskt trött för jag tror att vi somnade kanske vid 3 😂😂

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra 😍😍 Hahaha 🙂 Alma ska upp här och åka ner till centrum här vid 12! 😍😍 älsklingen han sover i gästrummet och han ska också snart upp 🙂 för han vill inte sova bort hela dagen men jag har väldigt skönt när alla sover och jag får lite egentid 🙂

Så nu ska jag vila lite innan dem ska gå vakna här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s