På väg ❤️❤️

Älskade Alma kom hem vid 15 till och låg tillsammans med mig i sängen och lyssnade på när jag och Sandra pratade om livet 😉 hon påg där och tyckte att vi nog var ganska konstiga 😂😂😂 älskade Alma 😍😍😍

Så här låg hundar och Alma och mös när jag låg/satt/sprang runt och pratade i telefon 😍😍 det är så fantastiskt att jag mår så bra 🙂 det är inte jobbigt att gå upp och jag börjat drömma allt mindre även om jag fortfarande är väldigt trött så är det ändå bättre än det har varit 😍❤️ och jag tackar den nya medicineringen likväl som mitt val att stanna hemma här i norr över lovet och fokusera på att ta hand om mig själv ❤️ sen allt stöd jag får från alla mina vänner ger sjukt mycket energi❤️❤️

Men nu är vi på g till en helkväll med Tobbe och min älskade Belinda ❤️❤️ måste säga att ju äldre man blir desto lättare är det att se ens verkliga vänner och dem man verkligen ska lägga energin på ❤️❤️ tack mina vänner och familj ❤️❤️

Men nu så blir det podd i bilen på väg mot mellansel ❤️ rättegångspodden – om mordet på 16-årige Albin… så hemsk historia :/ alltså jag älskar dessa poddar och man får en inblick i de mord och tragiska historier som finns i både Sverige och övriga världen! Jag känner att detta är ett så sjukt bra forum att få in information:) I podden Wahlgren och Wistam så har dem ju veckans aha och dessa för jag vidare ganska ofta har jag kommit på mig själv och även annan information får jag här genom poddarna. Jag älskar det för jag kan lyssna medans jag städar och går och tvättat mm. Så sjukt bra 🙂 har ju en tanke på att börja lyssna på ljudböcker för att blanda upp lite med det som jag vill lösa och mina poddar 🙂

Men nu ska jag lyssna på podden och snart är vi framme ❤️❤️ jag måste verkligen säga att jag är såtaggad på 2018! ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s