Godkväll ❤️

Ja klockan är alldeles för mycket 🙂 4 stycken armar och ett öra är klart på nallen 🙂 och nu vill älsklingen se på en kort dokumentär 🙂 så kanske jag lär mig något 🙂 än har vi inga direkta varningar på att det kommer en storm men än är det lugnt utanför 🙂

Alva ligger på sin plats mellan oss i sängen ❤️ yra ligger i sin koja under sminkbordet 🙂 i morgonen slipper vi laga mat vi ska äta ostpastan med lite broccoli i 🙂 ska också handla lite på vägen hem 🙂 vet inte riktigt när vi börjar i morgon men ska ta reda på det i morgon bitti 😉 nu orkar jag inte 🙂 Hahaha måste ändå gå upp tidigt för att komma igång med dagen med hundar och annat 🙂

Känns lite spännande att börja i morgon 🙂 så ska vi också grejja hemma imorgon med lite städning och så 🙂 det ska dammtorkas och dammsugas och så har vi tvättid 🙂 men nu ska vi sova hoppas jag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s