Godmorgon :)

Idag blir det en Chill dag hemma då det i Em är klass 2 varning här uppe i norr 🙂

Jag ska försöka sy lite idag 🙂 och virka och göra mig mentalt redo för jobbet i morgon. Jag känner mig inte alls redo för det men det är ju bara att bita ihop ändå! Så ska väl sätta mig och börja planerna inför det 🙂

Hundarna har fått frukost 🙂 i sina super bra skålar som jag köpte för typ ett år sedan till dem 🙂 slowfood skål 🙂 Alva var super arg på sin skål i början men inte längre 🙂 så länge hon får laxolja på sin mat så äter hon 😉

Det är två olika typer av skålar 🙂 yra har som en labyrint 🙂 och Alva har en skål med upphöjningar 🙂 hon har en labyrint med men hon vägrar äta från den så hon fick ta skålen 🙂

Så blev det en trött bild på mig också 😉 jag är så fantastiskt glad över att jag kapade av mig håret 🙂 känns så skönt att kunna ha det utsläpp igen även om jag saknar det långa håret men ska ju nu här om några veckor färga håret brunt och sluta med att färga det så att det får tid att återhämta sig 🙂 anledningen till att jag inte kunde ha kvar det långa håret var ju att det var så sönder färgat i topparna så set var som svinto typ! Men nu blir det att försöka starta om och få lite tjocklek hela vägen ner 🙂 så får man göra ibland 🙂

När jag kom in i sovrummet så låg Alva på min plats och myste och jag fick försöka att tränga mig ner där tillsammans med henne 😉 så lägger nu typ helt på kanten och är Alvas kudde ❤️

Alva och yra var också uppe i sängen innan jag gick upp och ville kramas och pussas ❤️ så skön morgon rutin som yra börjat med 🙂

Idag är kroppen väldigt trött och jag har ont i kroppen :/ och är hungrig så är på sjukt dåligt humör och känslig för ljud mm! Så sjukt konstigt men så är det! När jag är hungrig så är jag inte speciellt trevlig! Men men just nu orkar jag inte ta mig upp och fixa något för vi glömde ta upp bröd igår och set finns bara knäckebröd 😂😂 får ta det om en stund nu ska jag ligga ocj mysa en stund med Alva ❤️❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s