Lyssnat ikapp :)

Idag så blev jag klar med att lyssna på Wahlgren och Wistam podd och valde att skriva ett meddelande till deras Facebooksida 🙂 Visst det kanske inte blir uppläst men förhoppningsvis så blir det iaf läst av de två som fått mig att dels gilla mina hörapparater dels gör mina promenader med hundarna till nöjesfyllda och roliga då jag fokuserar på hundarna och podden och inte så mycket på vart jag har ont och hur jag har ont :/ det är väldigt jobbigt att gå men med dessa två galenpannor i lurarna så blir det så mycket bättre 🙂 nu blir det att lyssna ikapp på Biancas podd i veckan men också lyssna på Creepy podden 🙂

Men nu blir det att börja lyssna på någon ny podd 🙂 det blir dels Bianca och Alices podd har du sagt A får du säga B 🙂 sedan tänker jag också creepy podden och så kanske lite P3 dokumentärer och lite rättegångspodd 🙂

Vi hade en super mysig middag ❤️ älsklingen gjorde en super fin dukning ❤️ super god mat och nu är vi i sängen och myser med hundarna ❤️❤️ och just nu som jag skriver så lyssnar jag på första avsnittet med Alice och Bianca så sjukt roligt 😉 detta är lite research för vidare projekt ❤️

Hej fina ni! Jag älskar er podd men i allt kring livet här i höst så har jag tappat bort er 😕 jag har haft en tuff höst med mycket problem med kroppen och hörseln! Och att få hörapparater när man är 27 och när man är stel som en 80 åring och lider av kronisk trötthet och jobbar som lärare i textilslöjd! Det blir en hektiskt liv och lägg till 2 hundar på detta och att jag bor ca 100 mil från min familj! Livspusslet är svårt men precis innan jul fick jag en bluetooth grej till mina hörapparater så jag kan streema både er podd och musik så nu känner jag Att jag fått livet tillbaka och ni har nu varit med mig här på jullovet då jag lyssnade i kapp nästan 100 avsnitt ❤️❤️ jag fick lite livslust tillbaka och har kommit igång att ta ut hundarna mer (det har min älskade sambo gjort förut men nu har jag tagit över det) jag löser tvätt och disk och städning med er i hörapparaterna ❤️ tack men nu vet jag inte riktigt vad jag ska lyssna på när jag äntligen lyssnat ikapp ❤️ kan inte vänta tills nästa söndag ❤️ tills dess får jag kolla ikapp wahlgrens värld och lyssna på Biancas pod ❤️ tack för att ni är så ärliga och öppna ni har hjälpt mig att komma tillbaka från en helt störd höst ❤️❤️ och gett mig energi till våren❤️

En tanke på “Lyssnat ikapp :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s