Snart är lovet och dag slut ❤️

I morgon är det jobb igen 🙂 är inte så taggad men jag ska ta tag i det 🙂 men vi får se vi väntar på att stormen ska dra förbi här så vi får väl se hur Det går att ta sig till jobbet och om det går att ta sig till jobbet 😉

Nu ligger jag och Alva och chillar i sängen ❤️ Yra ligger nedanför sängen ❤️ älsklingen är i vardagsrummet men fick komma hit och lämna min virknings korg ❤️❤️ han är bara bäst ❤️

Eftermiddagen har vart lugn och skön jag har knappt behövt göra något ❤️ min sambo är bäst ❤️ jag har tagit mig en riktig egentid medans älsklingen var ute i stormen med hundarna ❤️❤️ så virkning whalgrens värld på tvn och ansiktsmasks och fotbad där hade man det så skönt ❤️❤️ verkligen vad jag behövde ❤️❤️

När älsklingen kom från promenaden 🙂 fixade jag fotbad till honom med och gjorde så att han också fick lite lyx ❤️

Så blev vi hungriga men då tog jag över maten och älsklingen fick ligga i soffan och se solsidan som han ville ❤️ så jag sprang ut i köket och kollade vad vi hade 🙂 vi hade lite grädde och ost och små slattar av lite olika penne pasta så gjorde en kantarell och ostsås till pastan ❤️ så sjukt gott ❤️

Det blev så sjukt bra ❤️ så gott ❤️ så enkelt ❤️ soyagrädde 2 dl , havremjölk 2dl typ 300-400 gram hårdlagrad ost idag var det herrgårdsost från Falköpings mejeri 😉 och lite grönsaksfond lite torkade trattkantareller från mamma ❤️❤️ så fick ja ha 4 msk maizena i där för att få en krämighet ❤️ för det blir inte det av soya- och havre- produkter på samma sätt 🙂

Blanda ihop med någon pasta 🙂 kola ihop så det binder sig lite snabbt serveras varmt med lite persilja på 🙂 så gott 👌🏻👌🏻

Hoppas ni också haft en helt fantastik dag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s