Världens finaste älskling <3

Jag ligger i sängen lite otippat i gästrummet 🙂 för att jag blev friad från matlagning och grejjer idag 🙂 även att ta ut hundarna för jag somnade och det gick knappt att väcka mig! Så jag har ju världens finaste sambon och livspartner som sa till mig gå och lägg dig så lagar jag mat ❤️ så jag ligger här och lyssnar på wow podden 🙂 näst sista avsnittet för det kom ju ett nytt här idag 😂😂 så nu ligger jag lite efter igen 🙂

Älskling du är det bästa som finns ❤️❤️

Men mu ligger jag och funderar här på att börja virka 🙂 jag ska försöka göra klart mina små söta nallar här ❤️❤️ tror inte jag kommer bli klar idag 🙂

Men ska försöka göra klart armarna idag 🙂 och ska försöka mig på att göra lite med böckerna 🙂 så kul ❤️❤️ nu kom Alva här och myser med mig ❤️❤️

Nu ska jag och Alva virka lite 🙂 ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s