Att jag aldrig lär mig!

När jag kom hem från jobbet så mådde jag lite illa, för mycket intryck och för lite vila för öronen! Men jag ångade på som vanligt med att ställa in maten i ugnen, plocka in varorna från shoppingen, blåsa upp pilatesbollen som ska vara för mitt skrivande och virkande 🙂 extra träning 😉 och så börja tvätta ta ut hundarna! Sedan kom min stöttepelare och sambo hem! Vi åt jag kunde knappt äta något och blev allt sämre! Sprang ner till tvätten en sista gång och lade mig i sängen för att vila till nästa!

För att ens kunna vila var det hörselproppar i och mörklagt i sovrummet! Då började jag kunna slappna av då jag har haft panikångest så började jag med att tänka på att bara andas och att organisera mina tankar! Så klart somnade jag! Kom inte upp mer än att jag lyckades stänga av larmet och få bort hörselpropparna innan jag föll i törnrosa sänka igen! Då är min fantastiska sambo i farten hänger upp den sista tvätten :)! Vaknar av att han ska ta ur hundarna. Får sjukt dåligt samvete över att han igen bara får ta allt för min kropp inte orkar!

Så med dåligt samvete steg jag nu upp på Bambi ben ska kika på Whalgrens värld och ta tag i disken 🙂 ska även springa ner snart här och ta mer och kolla tvätten 🙂 men får sån sjuk ångest av att vakna upp och att han gör det som jag åtagit mig at börja med… även om både han och jag visste att denna vecka kommer att bli tuff så eftersom det är en ansträngning för mig att ta mig till jobbet ❤️ bästa sambon❤️

Asså omg! Fy fan vad glad jag är att jag har Fredrik! Asså när vi slutade prata så kände jag att jag började må allt mer illa! Så jag fick ett anfall av för mycket intryck egentligen tror jag det är migrän, men mår illa så jag håller på att spy! Måste lägga mig i sovrummet utan ljud och utan ljus! Fy fan vilka anfall!

Detta är sjukt jobbigt och måste ta upp detta hos kuratorn i morgon att det känns sjukt jobbigt :/ men men nu lite d-play med Wahlgrens värld och disk ❤️❤️

Måste bara visa min snygga pilatesboll som jag fick stänga in med en gång 😂 yra tyckte men Gud vad trevligt att du köpt en nu stor boll till mig 😍😂😂😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s