Såå trött

Förstadagen på skolan är klar och jag är sjukt trött och känner mig nöjd 🙂 har vart och handlat en pilatesboll så när jag sitter och virkar och skriver så kan jag stärka min bål och rygg! ❤️ så skönt ❤️

Kom hem och älsklingen hade fått en ny klocka i posten 🙂 och tvätten är på g 🙂 disken är igång och maten är i ugnen! Jag gråter för att jag är så trött! Suck :/ och har även dammtorkat i köket och väntar nu på älsklingen ❤️ han var tvungen att jobba över ☹️ men väntar på att han ska komma hem, tvätten ska bli klar 🙂 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s