Godkväll ❤️❤️

Jag har haft en kaos dag men 4 st 80 miniuters lektioner på 7 timmar :/ så på hela dagen har jag 100 minuter ledig tid! Minus typ en timme som är för att plocka fram och bort allt som ska fram! Så har haft säkert knappt 40 min rast idag! Och jag var och åt med elever och satt sedan vid kopiatorn för att skriva ut allt som behövdes 🙂 men är sjukt nöjd över dagen 🙂 lite tufft var det 4 helt nya grupper och 13-16 nya namn i varje grupp så det är både en dag med sociala kontakter och mycket förberedelser och genomgångar! Men det är kul 🙂 men sen så var det kuratorn direkt efter och det blev även där en jobbig session! Älsklingen ringde direkt efter och vi bestämde pizza idag och att jag skulle ta hundarna direkt ❤️ så såhär såg min eftermiddag ut ❤️

Dem kunde gjort min pizza bättre måste jag säga! Den var sådär men pizza är pizza så jag åt typ halva och sedan däckade jag i soffan älsklingen hjälpte mig till sängen och där sov jag tills 21. Men nu efter en stunds facebookande så skriver jag här ❤️ Alva är här brevid jag har en ZYX i munnen för jag känner att jag har känningar i huvud, hals och näsa kommer bli sjuk och det är ett faktum!

Jag är så glad att jag har mina älskade hundar och sambo som ser mig och försöker få mig att må bättre och att jag får chansen att vila ❤️ sen vet jag att däcka varje kväll i 2-3 timmar inte är en lösning men i uppstarten på jobbet som tar så sjukt mycket energi från mig måste jag få däcka ❤️ planen är att här nästa vecka kunna vila efter jobbet men inte sova! Att kunna ta en stunds break utan att sten däcka för att få energi till hushållsarbete och att ta ut hundarna ❤️ det är planen jag har!

Men nu tänker jag att jag ska vila hör ikväll försöka duscha här snart och dricka typ 2 liter vatten med citron och hoppas att förkylningen jag känner är på gång försvinner genom vattnet och citronen 😂😂 dö dumma förkylning 😉 Hahaha 😂😂

Ne medicin, duscha och slänga sig i säng känns som en väldigt bra plan ❤️❤️ hoppas ni haft en. Bra dag 🙂 jag hoppas att jag får mer tid för bloggande i morgon ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s