Godmorgon <3

Jag känner mig som ett vrak! Trött som fan men kom upp i tid iaf typ 😉 och så kollade jag upp lite grejer till tens och hörapparater så känner mig inte alls som 80år men fick beställa då inte apoteken här hade silikon grejerna till mina hörselapparater 🙂 tur att det finns internet ibland :)! Så passade på att beställa nya p-ringar och saker till tens om jag ändå ska betala frakt så kan jag lika gärna beställa allt jag behöver nu 🙂 bästa!

Men nu ska jag få upp min sambo som fortfarande ligger och sover ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s