Godkväll ❤️

Ja jag börjar att bli sjuk och har lite svårt med att få saker och ting gjort! Har ont i knät, foten som jag vrickade här i slutet på november :/ suck alltså! Är så trött på min kropp och nu är hela munnen full av förkylnings blåsor! Jag får som små vita prickar på tandkött och tunga när jag är på väg att bli förkyld :/ tungan är svullen, halsen är svullen och det är irriterat när jag sväljer skönt att få detta 2 dagar in på en ny termin! Men hoppas på att det går över snabbt och inte blir värre under natten ❤️

Men dagen började med en långpromenad med hundarna 🙂 och sedan till skolan för att ha möte 🙂

Men det som har skett idag på skolan är att jag haft en sjukt rolig dag med elev som somnade på lektionen 😂😂😂 när vi pratade om regler och hur respektlöst det är att dem somnar på lektioner när vi visar film mm och att dem anser att när det är film så behöver man inte kolla typ… men men det blir nog bra tillslut 🙂

Sedan hade jag åk 6 och dem hade prov i slöjd – och stickning 🙂 super kul :)! Lite kaos när alla skulle lära sig men det är okey 🙂

Sedan var det lektion med åk 8 också ganska kaosig men idag så gjorde dem arbetesplaneringar och funderade kring hur dem skulle utforma sina gosedjur 🙂 ståndet var väldigt kul 🙂

Sedan var det lunch 🙂 bilden tagen från skolans instagram konton:)! Jag älskar verkligen detta men fick ont i magen så tror det är så att jag måste kolla hur vida jag tål ägg för jag får ju mjölkfritt i skolan ❤️

Sedan var det en lektion med åk 7 och symaskins prov 🙂 super kul 🙂 det tillverkades pennfack och hörlurshållare 🙂 sedan var denna dagen slut 🙂 iaf jobb mässigt 🙂

Kom hem och släppte ut hundarna lyssnade klart på P3 dokumentär om sprängningen på rainbow warrior. Denna började jag att lyssna på i morse 🙂

Sedan lagade jag mat 🙂 super lyxig 😉 potatismos med ärtor och stekta fiskpinnar 🙂 super gott 🙂 med en sås av dill och pepparrot i cremefraiche 🙂 super Nice 👌🏻👌🏻

Sedan här tog energin slut och jag började känna mig allt annat än pigg! Så ja det blev en power nap på 3 timmar, en sk tok däck! Hahaha enligt Robins uttryck 😉 suck att jag däckar så länge så de jobb jag hade tänkt att göra ikväll får jag försöka mig på i morgon ❤️

Men sedan blev det promenad med hundarna 🙂 älsklingen fick sova för han däckade också i sängen efter maten😂 så jag och vovvarna tog en promenad och lyssnade klart på P3 dokumentären och började lyssna klart på rättegångs podden som jag också börjat lyssna på 🙂

Har lite kvar på del 2 om mordet på 16 årige Albin! Jag kan inte förstå att 3 stycken så unga miniskor kan hålla detta inom sig i 3 år! Förövaren berättade samma kväll för sin syster och dagen efter för den flickvän som han hade då men som han fortfarande har kvar! Att det tar 3 år innan lillasyster bryter tystnaden under en fest och att det där efter tar en vändning och sanningen kommer äntligen fram! Man ska aldrig vara rädd för sanningen har man gjort något dumt så får man försöka att ta konsekvensen för det! Så är det! Men förstår att hemligheten tärt på dem även om det tärt mest på offrets familj som i 3 år inte fattat något varför sonen/brodern/vännen blev dödad.

Men till detta avsnitt gick jag med hundarna 🙂

Alva sprang runt med en pinne och hade sjukt kul 🙂 dem sköter sig allt bättre och bättre nu när jag tar ut dem 🙂 så himla skönt 🙂

Men nu ligger jag, Alva och yra i sängen här för älsklingen som har ont i ryggen ville ha lite egen tid ikväll och sover i gästrummet :)! Så vi får sova själva här i sängen idag 🙂

Men nu är klockan sjukt mycket och även om jag sovit i ca 3 timmar så är jag sjukt trött och även kall efter promenaden fast jag duschade av mig ❤️❤️

Sov gott för i morgon är en ny dag med nya poddar och möjligheter 🙂 så sjukt skönt att det snartär helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s