Godmorgon ❤️

Såhär mysigt hade älsklingen och Alva det igår och blev lite störda på att jag skulle ta kort 😉

Haha sötnosarna 🙂 sen lade hon sig hos mig och vi somnade tillsammans ❤️❤️ men hon går ner från sängen på natten men när jag vaknar så kommer hon upp igen 🙂

Såhär är mina mornar 🙂 jag går upp tar ut hundarna och ger dem frukost 🙂 sedan fixar jag frukost till mig och älsklingen medans jag också försöker väcka min älskling med i början söta ord 🙂 ju längre in på morgonen ju mer ropar jag och försöker väcka han men han faller typ djupare in i sömn 😉 så det tar ca 30-50 min att få upp han om det inte är så att vi försover oss då springer han upp 😉 Hahaha men ska försöka få upp han nu så han kan komma och äta frukost med mig och kolla wahlgrens värld ❤️❤️

❤️Hoppas att ni får en bra dag❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s