Prommenad avklarad :)

Hundarna började att fjanta runt med leksaker redan 06.30! Och springa runt så jag hade inte så mycket att göra förutom att ta ut dem 🙂 för att dem håller på att hoppa, leka och fjanta betyder att vi måste ut! Alva är som en öppen bok 😉 så fort hon behöver kissa, bajsa så leker hon genom att springa och är hon uttråkad då förstör hon alla leksaker genom att bara ligga och förstöra, förstöra! Då trasar hon sönder 🙂 men denna morgon var det dragkamp med yra och hoppande upp och ner i sängarna 😉 Detta betyder ”Jag måste ut”. Så jag fick slänga på mig kläder och fixa iordning hundarna för att springa ut med hundarna 🙂 vi gick ca 3 km men det går inte gå super fort nu när det är kallt, och när det är snö alla dofter från alla hundar fastnar mer i isen och snön så dem är ju som två spårhundar halva tiden😂😂

Men nu så ligger vi i gästrummet och här ska jag ligga i 2 minuter till innan jag måste åka till jobbet ❤️ helt sjukt att jag redan börjat bli sjukt Trött :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s