Godkväll ;)

Ja vilken dag jag trodde jag skulle ha planerings tid men har suttit i telefonen typ hela dagen 😂😂 elever och jobbsamtal och läkarsamtal mm har suttit i telefon, smsat skrivit saker på telefon och i datorn 🙂 men men det har gått super 🙂

Det som dock inte var bra att maten i skolan var slut så jag fick slänga i mig en hamburgare 🙂 och fick kort på typ den lilla sol som var idag 😉 eftermiddag föregicks med möten och möten och möten 🙂 så när jag kom hem så kom Alma och vi tog ut hundarna 😉

Hemma så lagade vi mat ❤️ kyckling med morotstripps och potatiskroketter 😍😍

Till efterätt gjorde jag blåbärspaj 🙂 super gött 🙂 mums 😍😍 och sedan så umgicks vi lite med Bergman och Alma innan det var dags för att jag skulle ta hand om disken och älsklingen hundarna :)! Har också virkat klart alla öron, de båda nosarna och svansarna 🙂 så nu är det hatt och fötter kvar till de björnar jag ska göra 🙂 men nu ska jag sova så jag kanske kommer upp i tid i morgon 🙂 och att jag får ordning på allt som ska göras ❤️❤️

Puss och kram sov gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s