Godmorgon :)!

Suck men nu har jag gjort allt i omvänd ordning 😂😂 gick en långpromenad med hundarna kom hem Gav dem frukost och sedan slängde i mig både frukost och medicin! 😂😂

Hahaha att sova utan älsklingen i sängen blev till att jag försov mig eller ja jag vaknade klockan 06.20 ist för 05.00 men genom att göra allt i omvänd ordning så löste det sig ändå 🙂 men nu sitter jag i bilen och väntar på att den ska bli varm 🙂

Hahaha 🙂 Jaja ibland så går det inte som man tänkt sig 🙂 men idag så är det åk 6 först sedan ska jag över till högstadiet och vara med min klass för att ha en lektion krig hur man ska bete sig och hur man ska behandla andra 😉 samt vad vi vill ha för klimat i klassrummet 🙂

Sedan så är det 2 olika möten och grejer 🙂 så idag kommer jag nog försöka ringa tandläkaren, lite jobb samtal! Så ja dags att sätta igång med dagen :)!

Asså 17 minus inte konstigt att det var kallt även med mössa och vantar på promenaden med vovs 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s