Godmorgon :)

Här ligger jag i sängen och myser med Alva är ganska trött faktiskt men känner mig ändå ganska taggad på dagen och försöker strukturera upp den på bästa sätt 🙂

Ska ta ut hundarna för att kissa och ge dem frukost 🙂 jag ska fixa iordning medicinerna som inte blivit delade 🙂 och så ska jag fixa frukost 🙂 dock vet jag inte vad för råkade glömma att ta upp bröd till Älsklingen här idag så får försöka göra något snabbt 🙂

Sedan måste jag packa både till jobbet och till badet då det är träning idag 🙂 jag måste idag också försöka mig på att göra planering till elevensval som jag kommer att ha här under 4 tillfället om 3 timmar var här under våren 🙂 så det kommer också läggas energi på 🙂 juste måste skriva till hon som har hand om det att eleverna måste ha datorerna med sig då vi ska jobba med digitala hjälpmedel när vi designar 🙂

Vad är det mer som ska göras 🙂 jo jag ska väl försöka få klart nallen 🙂 iaf delarna 🙂 måste göra 4 stycken ben och 2 mössor sedan är jag klar så det är ju inget direkt svårt att göra 🙂 så måste jag också städa i salen för jag får panik på material förråden som är helt galet kaosiga jag ska också beställa massa material 🙂

Ja men detta är väl ungefär det som sker här i mitt liv denna dagen 🙂 eller det som borde ske mina planeringar går ju sådär ibland måste jag ju säga 😂😂 Hahaha Ne men om man skulle ta sig upp för att kika vad som finns för möjligheter till att göra frukost ;).

Hoppas ni alla sovit gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s