Hemma och vände ❤️

Då hundarna behövde en promenad och lite kvällsmat fick jag avbryta kvällsmyset för en stund och åka hem för att ta ut dem små ❤️

Fick ganska fina bilder på himlen idag 🙂 ligger en dimma över norr här idag ❤️

När man tar kort på naturen så inser man hur pass liten man egentligen är! Och också hur mycket vi faktiskt förstör med våra bilar, vägar, utsläpp och gifter! Jag känner mig lite trött på hur det är och känner mer och mer att jag ska försöka få in mer miljömedveten het i vårt hem för jag vet inte hur mycket skräp vi lyckas slänga varje vecka! Hahaha helt galet ibland alltså och vi är 2 personer! Men men det får bli ett mål för 2018 från och med nästa vecka 🙂

Efter promenaden men funderingar på miljön och annat då min huvudvärk verkligen inte släpper så tog jag hem hundarna och gav dem lite mat!

Alva äter som vanligt upp mycket fortare än yra och stirrar i skålen som om det är skålen som ätit upp maten 😂 asså denna hunden! Men innan jag åkte så slängde jag ut massa godis i lägenheten så dem inte skulle de att jag gick 🙂

Och nu har Jag typ dratt i mig typ en liter vatten och hoppas att detta ihop med att jag nu får sova i gästrummet här hos Micke och Monica med mina hörselskydd så kanske jag blir av med detta elände ❤️ nu blir det att vila ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s